Најквалитетни

Органска кошничка

од сопствено производство

Испорака

Сопствена дистрибутивна мрежа

Бесплатна Испорака

за нарачки > 3000ден.

Мин. Нарачка

Над 1000 ден. со испорака по договор

Сертифицирана Органска Фарма

100% Органски производи

Замрзната
слуз

Oд органски полжави

Лиофилизирана слуз во прав

Медицински слуз од полжави

Мелени куќарки од полжави

100% Калциум

Најпродавани Производи

Добиј 15% Попуст на првата нарачка, посети ја нашата Фан страна и побарај код за попуст!

Можност за плаќање при испорака!
Најмала сума на нарачка е 1000 ден. со испорака по договор.

Препорака од Купувачите

5/5
Вкусна и свежа
Mila Kunis
5/5
Од сите печурки кои најчесто се консумираат, буковките од родот Pleurotus се издвојуваат како исклучителни сојузници во подобрувањето на човечкото здравје и животната средина.
Зошто Агро Линк: